Op een verantwoorde manier terugkomen van een blessure?

TopFittrainen.nl is de specialist in conditie- en hersteltrainingen voor recreant, amateur en topsporter in de regio Den Haag – Delft – Pijnacker – Zoetermeer.

Afspraak maken? Klik hier

tarieven

Wij stellen graag een op maat trainingsplan pakket voor u op. U bepaalt hierbij zelf hoe vaak u onder begeleiding wilt trainen, of u wel of niet gebruik wilt maken van schema’s, metingen, verzorging/massage en of u individueel of samen met anderen wilt trainen. Het plan waarin de sporter zich het prettigst voelt zal uiteindelijk ook de beste resultaten geven!

Voor sportverenigingen stellen wij graag een speciaal tarief op. In overleg met de trainersstaf kunnen wij conditie- en hersteltrainingen verzorgen en fysieke tests uitvoeren. Ook voor loopladder en core-stability training voor zowel junioren als senioren bent u bij ons aan het juiste adres!

Interesse maar nog niet zeker of een Personal Trainer wat voor u is? Maak een afspraak voor een proeftraining. Alle trainingen worden gegeven op onze locatie in Pijnacker. Uiteraard is het ook mogelijk op andere locaties te trainen.

Download hier de actuele tarieven.

TopFitTrainen.nl is trots sponsor van Voetbalvereniging Oliveo in Pijnacker. Voor leden van voetbalvereniging Oliveo gelden speciale kortingstarieven. Neem contact op met Dick Kuijper.

Oliveo

Personal Training duur? Je kan ook met 2 of 3 personen terechtbij TopFitTrainen.nl! Samen een uur lekker trainen! Of kom met spelers uit je team werken aan je revalidatie. Door de kleine groep van maximaal 3 sporters blijft de training personal en nog gezellig ook! Neem contact op voor de mogelijkheden.