Op een verantwoorde manier terugkomen van een blessure?

TopFittrainen.nl is de specialist in conditie- en hersteltrainingen voor recreant, amateur en topsporter in de regio Den Haag – Delft – Pijnacker – Zoetermeer.

Afspraak maken? Klik hier
Beter in Sport

Sportmassage

Sportmassage heeft als primaire doel het verbeteren van de lichamelijke conditie. Massage verbetert de doorbloeding en stofwisseling. Door sportmassage kunnen eventuele nadelige gevolgen van sportbeoefening weggenomen worden. Afbraakproducten zoals melkzuur kunnen na inspanning ophopen in de spieren en veroorzaken stijfheid en pijn. De sportmassage bevordert het herstel, zorgt ervoor dat de sporter klaar is voor de volgende training of wedstrijd en voorkomt blessures!

Een sportmassage kan ook uitgevoerd worden voor de sportbeoefening. Het beïnvloeden van de spierspanning stimuleert een goede doorbloeding en verkleind ook de kans op blessures. Een pre-activiteits sportmassage is overigens geen vervanging van de warming-up, maar een extra aanvulling!

Sportmassage alleen voor sporters? Ook niet sporters hebben veel baat bij een sportmassage. Het positief beïnvloeden van de stofwisseling zorgt voor nieuwe energie. Vermoeidheid of pijn kan na een lange dag werken uit de spieren worden gemasseerd.

Bij iedere vorm van massage is er sprake van psychische en lichamelijke ontspanning. Dus ook wanneer u geen klachten heeft maar gewoon even lekker wil ontspannen kunt u bij ons terecht voor een afspraak.